1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Вторник Апр 23

Будні Миколаївської районної ради

PDF Печать E-mail

Автор: Admin

Днями  на базі районної радивідбувся семінар-нарада з секретарями селищної, сільських рад.

Із вступним словом   на  семінарі  виступила  керуючий справами виконавчого апарату районної ради Овсієвська Т.Є., якаознайомила присутніх з порядком денним та  метою проведення семінару.

Про вчинення нотаріальних дій посадовими особами селищної, сільських рад розповіла учасникам наради завідувач четвертої Миколаївської державної нотаріальної контори Ігнатенко В.С. Доповідач акцентувала увагу присутніх  на роз’яснені статей Закону України «Про нотаріат» та інших нормативних документів, якими в своїй діяльності керуються секретарі селищної, сільських рад при вчинені нотаріальних дій.

Інформацію з питання легалізації заробітної плати надала перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України в Миколаївському районі Почтаренко Т.А.

Наступне питання порядку денного – про проведення експертизи цінності документів строк зберігання яких закінчився, було висвітлене у виступі завідувача архівного сектору райдержадміністрації Холявко В.Л.

Про організацію передплати на друковані засоби масової інформації на 2015 рік проінформувала керуючий справами виконавчого апарату районної ради Овсієвська Т.Є. Доповідач акцентувала увагу присутніх на необхідності передплати газет «Рідне Прибужжя» та «Маяк»  закладами соціальної інфраструктури місцевих громад, бюджетними установами та організаціями, депутатами та відповідальними працівниками апаратів селищної, сільських рад, керівниками підприємств всіх форм власності, особливу увагу звернути на необхідність передплати видань для соціально незахищених верств населення, ветеранів Великої Вітчизняної війни тощо.

З-поміж іншого було розглянуто й інші питання. За підсумками наради, секретарям селищної, сільських рад були надані відповідні доручення.

 

Цього ж дня,депутат районної ради, начальник відділу з питань депутатської діяльності та зв’язків з органами місцевого самоврядування виконавчого апарату районної ради Ткачук О.П., голова постійної комісії районної ради з питань культури, освіти, молоді та спорту Долованюк Л.О. та голова районного відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Капля Т.М.  взяли участь у першому круглому столі проекту «Виклики та можливості розвитку сіл в умовах реформування місцевого самоврядування».